CNC

Computergestuurd creëren. Wij doen niets liever!Vision on Wood is ook het adres voor CNC-diensten. Met ons grote CNC-bereik kunnen wij ook grotere projecten aan.

MEUBELMAKERIJ Vision on Wood is gespecialiseerd in CNC-projecten. Onze computergestuurde frees maakt uw ontwerp heel nauwkeurig volgens de tekening in mdf, multiplex, massief hout of kunstuffen en schuim.

Wij kunnen onze CNC inzetten voor het maken van teksten, naamborden, 3d structuren, etc.

CNC-frezen bespaart veel tijd ten opzichte van het met de hand produceren van bv. grote oplages, producten met veel bewerkingen of unieke vormen.

Wij produceren ook vanaf de tekening die u zelf aanlevert of zetten uw idee om in een voor CNC geschikte tekening: alles is mogelijk bij Vision on Wood.

Het proces

Van 3D-tekening naar finaal product. Vision on Wood heeft geïnvesteerd in nieuwe technieken, waardoor wij vrijwel iedere opdracht kunnen realiseren, hoe gedetailleerd en complex ook. Om details en de uiteindelijke vorm door de CNC te kunnen laten produceren beginnen we met een 3D-tekening. Als de 3d-tekening door u word aangeleverd, controleren wij de tekening en passen daar waar nodig, in nauw overleg, de tekening aan naar onze CNC.

Wij kunnen ook uw idee omzeten in een 3d-tekening, een beschrijving met of zonder referentieplaatjes is voor ons voldoende om uw idee vorm te geven. Na goedkeuring gaan wij van start met het finale product of eventueel met prototypes.

Bekijk het portfolio ››

afbeelding-4-portfolio-cnc-VisiononWood.jpg
afbeelding-5-portfolio-cnc-VisiononWood.jpg
afbeelding-6-portfolio-cnc-VisiononWood.jpg

Wat kunnen wij frezen

Plaatmateriaal, zoals mdf of multiplex kan bewerkt worden tot meubelpanelen met alle schroef-, deuvel- en scharniergaten op de juiste plek. Ook massief hout, kunsstoffen zoals volkern en schuim frezen wij op onze machine. Van plaatmateriaal en ander materialen maken we o.a. teksten, afbeeldingen, ornamenten, patronen, structuren, naamborden, 2D- of 3D-projecten, maquettes, modellen en mallen.

Onze CNC-freesdiensten zijn uitermate geschikt voor de opbouw van mallen. Wij frezen regelmatig onderdelen voor zowel 2D- als 3D-mallen. Vaak gaat het om losse onderdelen die later samengevoegd worden tot een mal. Wij kunnen u helpen bij de productie van de gehele mal.

Bekijk het portfolio ››

afbeelding-1-portfolio-cnc-VisiononWood.jpg
afbeelding-2-portfolio-cnc-VisiononWood.jpg
afbeelding-3-portfolio-cnc-VisiononWood.jpg
Scroll naar boven