Home ›› Cnc Houtbewerking Van 3D Tekening Naar Eindproduct

CNC houtbewerking: van 3D-tekening naar eindproduct

Vision on Wood is gespecialiseerd in CNC houtbewerking. Met onze CNC-machine frezen we het hout in de door u gewenste vorm. Vision on Wood kan met CNC houtbewerking gedetailleerde, complexe en grote projecten snel en nauwkeurig uitvoeren.

Bij het frezen van hout is nauwkeurigheid erg van belang. Dit hoeft niet ten koste van tijd te gaan of andersom. Vision on Wood is gespecialiseerd in CNC houtbewerking. Op basis van een 3D-tekening realiseren we uw eindproduct. Met ons bereik kunnen we zowel grote en complexe, als persoonlijke projecten uitvoeren.

CNC houtbewerking
Neem contact op

CNC houtbewerking: wat is het?

CNC houtbewerking is het computergestuurd frezen van hout. CNC staat voor Computer Numerical Control. Door deze techniek is het mogelijk om heel nauwkeurig het hout te frezen in de door u gewenste vorm. Van naamborden en ornamenten tot onder meer maquettes en mallen. Vision on Wood heeft ervaring in massaproductie voor bedrijven.

Vision on Wood kan met de CNC-machine verschillende houten materialen bewerken. Van plaatmateriaal tot massief hout is alles geschikt voor CNC houtbewerking. Plaatmateriaal, zoals MDF of multiplex, kan tot meubelpanelen bewerkt worden met de schroef- en scharniergaten op de juiste plek.

De CNC-machine van Vision on Wood is uitermate geschikt voor de opbouw van mallen. We frezen met enige regelmaat verschillende onderdelen voor 2D- en 3D-mallen. Vaak gaat het om de losse onderdelen die later tot een mal worden samengevoegd. Vision on Wood kan u helpen bij de productie van de gehele mal. Zie ons portfolio voor meer uitvoeringen.

CNC houtbewerking: de voordelen

Hout frezen met onze CNC-machine bespaart veel tijd ten opzichte van het ambachtelijke handwerk. Vision on Wood levert met CNC houtbewerking een snelle service. Ideaal voor grote oplages, producten met unieke vormen of nauwkeurige bewerkingen. Door het computergestuurd frezen van het hout is de afwerking op elke positie gelijk, wat een mooier eindresultaat oplevert.

CNC houtbewerking frezen hout
Neem contact op

Wat is de werkwijze van Vision on Wood?

We werken op basis van een 3D-tekening naar het eindproduct. Dat mag heel gedetailleerd of complex zijn. Met de tekening kan onze CNC-machine de door u gekozen details en vorm nauwkeurig in het hout frezen. De aangeleverde 3D-tekening controleren we van tevoren. Waar nodig passen we, in nauw overleg, de tekening aan.

Vision on Wood kan ook uw idee omzetten in een 3D-tekening. Een beschrijving, met of zonder referentieplaatjes, is voor ons voldoende om van uw productidee een tekening te maken. Na uw goedkeuring gaan we met de CNC-machine het hout frezen tot het door u gewenste eindproduct. Prototypes zijn eventueel mogelijk.

De samenwerking met onze klanten is belangrijk. Ons streven is om een sfeer van respect en vertrouwen te creëren. Hierdoor kunnen we uw wensen op het vlak van CNC houtbewerking snel vervullen.

Vraag hier uw offerte aan voor CNC houtbewerking. Heeft u al een tekening hoe het te frezen hout eruit moet komen te zien? Die kunt u via ons offerteformulier uploaden.

Neem contact op

Scroll naar boven