Home ›› De Cnc Machine Ook Voor Het Frezen Van Kunststof

De CNC-machine: ook voor het frezen van kunststof

Vision on Wood werkt als meubelmakerij van oudsher veel met hout. We hebben geïnvesteerd in nieuwe technieken, zoals de computergestuurde CNC houtbewerking. Hout is, dankzij de CNC-machine lang niet meer het enige materiaal waar Vision on Wood gespecialiseerd in is. We frezen veel kunststof. Voornamelijk voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

De Computer Numerical Control frees (CNC-frees) is niet uitsluitend te gebruiken voor het computergestuurd frezen van hout. Veel van onze klanten laten ook kunststof frezen, van particulieren tot massaproductie voor zakelijke opdrachtgevers. Op basis van een 3D-tekening realiseren we uw eindproduct. Met ons bereik kunnen we zowel grote en complexe, als persoonlijke projecten uitvoeren.

Kunststof frezen Vision on Wood
Neem contact op

De CNC-machine: wat kan je ermee maken?

Door de freesmachine is het mogelijk om heel nauwkeurig het kunststof in de door u gewenste vorm te krijgen. Denk onder andere aan afbeeldingen, ornamenten, patronen, en structuren. Maar ook naamborden, 2D- en 3D-projecten, maquettes, modellen en mallen kunt u uit kunststof frezen.

De CNC-frees van Vision on Wood is uitermate geschikt voor de opbouw van mallen. We frezen regelmatig 2D- en 3D-mallen uit kunststof. Vaak gaat het om de losse onderdelen die later tot een mal worden samengevoegd. We kunnen u helpen bij de productie van de gehele kunststoffen mal.

De CNC-machine: welke kunststoffen zijn geschikt om te frezen?

Vision on Wood gebruikt de CNC-machine voor verschillende materialen. Van houtbewerking tot het frezen van kunststof. Er zit ook veel variatie in de soorten kunststof die we voor u kunnen bewerken. Vision on Wood freest Trespa, Volkern, dibond, fores, polycarbonaat en schuimplaat. Dit zijn de meest voorkomende kunststoffen. Wilt u een ander soort kunststof frezen, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Kunststof frezen CNC-machine
Neem contact op

Wat is de werkwijze van Vision on Wood?

We werken op basis van een 3D-tekening naar het eindproduct. Dat mag heel gedetailleerd of complex zijn. Met de tekening kan onze CNC-machine de door u gekozen details en vorm nauwkeurig in het kunststof frezen. De aangeleverde 3D-tekening controleren we van tevoren. Waar nodig passen we, in nauw overleg, de tekening aan.

Vision on Wood kan ook uw idee omzetten in een 3D-tekening. Een beschrijving, met of zonder referentieplaatjes, is voor ons voldoende om van uw productidee een tekening te maken. Na uw goedkeuring gaan we met de CNC-machine het kunststof frezen tot het door u gewenste eindproduct. Prototypes zijn eventueel mogelijk.

De samenwerking met onze klanten is belangrijk. Ons streven is om een sfeer van respect en vertrouwen te creëren. Hierdoor kunnen we uw wensen op het vlak van kunststof frezen snel vervullen. Vraag nu uw offerte aan voor het frezen van kunststof. Heeft u al een idee hoe uw product eruit komt te zien? Dan kunt u de 3D-tekening via ons offerteformulier uploaden.

Neem contact op

Scroll naar boven