Designmeubelen

Maatwerkmeubelen: Het proces is eenvoudig, de mogelijkheden oneindigMaatwerk in kwaliteitsmeubels en design. Daar draait alles bij Vision on Wood om. Vanaf ontwerp tot product zijn wij gericht op het perfecte meubel.

MEUBELMAKERIJ Vision on Wood is uitgegroeid tot een bedrijf dat bekend staat om zijn meubels van hoogstaande kwaliteit.

Particulieren, bedrijven en architecten kunnen bij ons terecht voor meubels op maat voor elke denkbare ruimte binnenshuis, zoals: woonkamer, slaapkamer, badkamer of studeerkamer. Ook voor het decoratief hout-in-hout inleg van familiewapens, wandborden en bedrijfslogo’s, bijvoorbeeld in een massief houten showroomvloer of meubel, bent u bij Vision on Wood aan het goede adres.

Vision on Wood is ook gespecialiseerd in designtrappen.

Een modern multifunctioneel meubel of een volledige landelijke inrichting van een huiskamer, alles wordt met dezelfde zorg en oog voor detail uitgevoerd. Vision on Wood staat garant voor een persoonlijke begeleiding.

Hoe werken wij

  • Concept & Offerte
  • Creatie & Uitvoering
  • Service & Garantie

Tijdens de eerste ontmoeting inventariseren wij uw wensen en eisen die u aan het meubel stelt. Ook bekijken we het volledige interieur van uw woning/werkplek, zodat we een en ander op elkaar kunnen afstemmen. Indien u reeds in het bezit bent van een bouwkundige tekening, foto’s, ontwerpen of tekeningen van uzelf, een architect of projectinrichter, hebben we direct een uitgangspunt voor het gewenste ontwerp. Bij het maken van een afspraak vragen wij u de beschikbare documentatie voor het ontwerp aan te leveren.

Wij starten met een concepttekening, die we na uw goedkeuring verder uitwerken tot een digitaal meubel. Hierdoor wordt u in staat gesteld om het definitieve ontwerp vooraf te zien en komt u niet voor verrassingen te staan.

Na goedkeuring van het ontwerp starten we de vervaardiging van het meubel. Tijdens het proces wordt u desgewenst op de hoogte gehouden via WhatsApp en bent u uiteraard te allen tijde welkom in onze werkplaats om het proces van dichtbij te volgen.

Bekijk het portfolio ››

afbeelding-1-portfolio-designmeubelen-VisiononWood.jpg
afbeelding-2-portfolio-designmeubelen-VisiononWood.jpg
afbeelding-3-portfolio-designmeubelen-VisiononWood.jpg
Scroll naar boven