Houtinleg

Een tekening in hout van hout
Hout inleg vertelt het verhaal dat u wilt dat het vertelt: puur en alleen door het gebruik van hout.

MEUBELMAKERIJ Vision on Wood heeft de laatste jaren de kunst van het hout inleggen steeds verder geperfectioneerd. Intussen zijn we zo ver, dat we zowel een perfecte tekening kunnen neerzetten als de houtinleg schitterend kunnen verwerken.

In conventionele freesmethoden is de kunstenaar altijd gelimiteerd door de diameter van de frees. Scherpe binnenhoeken waren tot voor kort niet mogelijk.

Vision In Wood heeft een methode ontwikkeld die ons in staat stelt om ook scherpe hoeken te realiseren. Hierdoor zijn we in staat van elke tekening een houten inleg te maken.

Onze ingelegde kunstwerken kunnen gewoon geschuurd, behandeld en eventueel buiten geplaatst worden.

Uw logo, familiewapen of decoratie in tafelbladen, vloeren of reclameborden: alles is mogelijk!

Inleg

Uw ontwerp of idee zetten we om in een tekening die compatible is met de computergestuurde frees. Net zoals bij de vervaardiging van onze meubelen, kunt u het resultaat vooraf digitaal bewonderen en er eventueel wijzigingen in aanbrengen.

Bij de houtinleg werken we met veel verschillende houtsoorten, waaronder: eiken, mahonie sapeli, padouk, essen, esdoorn, purperhart en zebrano. Naar wens kunnen we ook een inleg realiseren van andere materialen, zoals gekleurde epoxy, metalen en kunststoffen.

Bekijk het portfolio ››

afbeelding-2-portfolio-houtinleg-VisiononWood.jpg
afbeelding-3-portfolio-houtinleg-VisiononWood.jpg
afbeelding-1-portfolio-houtinleg-VisiononWood.jpg
Scroll naar boven