Home ›› Interieurbouwer

Interieurbouwer voor unieke, complexe meubels en houtinleg

Interieurbouwer Vision on Wood staat voor echt vakmanschap. We koppelen functionaliteit aan schoonheid. Op die manier ontwerpen en creëren we de mooiste meubelstukken en interieurs op maat. Uw wensen nemen wij hierbij als uitgangspunt. We zijn gespecialiseerd in CNC houtbewerking en vervaardigen designmeubelen en houtinleg kunstwerken. Op deze pagina bespreken we de verschillende mogelijkheden en onze werkwijze.

Interieurbouwer - Wandmeubel
Neem contact op

Interieurbouwer met CNC-machine

We beschikken over een uitgebreid, modern machinepark, waardoor we als interieurbouwer de meest complexe opdrachten kunnen aannemen. Denk aan: designtrappen, inloopkasten, multifunctionele meubels en meubels met verfijnde vormen. Met CNC (Computer Numerical Control) houtbewerking, frazen we hout computergestuurd zodat we het in iedere gewenste afmeting kunnen bewerken. Meubels die we met deze techniek vervaardigen zijn stuk voor stuk uniek en gespecificeerd naar de wensen van onze klanten. Ook vervaardigen we meubels op maat en tafelbladen op maat in diverse stijlen, waaronder:

 • Scandinavisch
 • klassiek
 • Bohemian
 • vintage
 • hedendaags
 • industrieel

Alles is mogelijk bij ons. Op deze pagina vindt u een aantal mooie projecten.

Kunststof frezen

Dankzij de CNC-machine hebben we ons naast houtbewerking kunnen specialiseren in het frezen van kunststof. Uiteenlopende soorten kunststof zijn geschikt voor de machine, waaronder:

 • schuimplaat
 • polycarbonaat
 • fores
 • dibond
 • Volkern
 • Trespa

Hiermee vervaardigen we onder andere naamborden, maquettes, modellen en mallen.

Houtinleg kunstwerken

Wilt u iets extra speciaals in uw interieur? Dan is een tekening in hout van hout een aanrader. Wij hebben hiervoor een speciale methode ontwikkeld waarmee we alle vormen kunnen vervaardigen. Voorheen werd de kunstenaar beperkt door conventionele houtbewerkingstechnieken, maar dankzij onze methode kunnen we de meest scherpe hoeken maken. We gebruiken houtinleg onder andere voor het vervaardigen van logo’s, familiewapens, decoratie in tafelbladen of vloeren en reclameborden.

Interieurbouwer werkwijze

Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Als wij alsinterieurbouwer voor u aan de slag mogen gaan, kunt u de volgende werkwijze verwachten. Gedurende het hele proces zijn wij uw partner: vanaf het ontwerp tot en met de realisatie. Allereerst komen we bij u langs om uw wensen en eisen voor het meubel of interieur te bespreken. Daarbij kijken we uitgebreid naar het interieur van uw woning of werkplek. Ook zouden wij indien mogelijk graag de bouwkundige tekeningen, foto’s en ontwerpen inzien. Hiermee houden we rekening bij het vervaardigen van het ontwerp, zodat het zal passen in de omgeving. Na het gesprek gaan we aan de slag met een concepttekening. Als u deze heeft goedgekeurd werken we deze uit tot een digitaal 3D-meubel. Zo krijgt u een levensecht beeld van het eindresultaat. Voldoet het 3D-ontwerp aan uw wensen? Dan vervaardigen we het meubel in onze werkplaats in Heerjansdam.

Interieurbouwer - Bibliotheek
Neem contact op

Bij grote opdrachten, zoals het vervaardigen van een heel interieur, werken we vaak samen met andere professionals, zoals: schilders, elektriciens, lassers, loodgieters, architecten, enzovoort. We streven ernaar uw opdracht tot in de puntjes te verwezenlijken. 

Afspraak met een interieurbouwer maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als interieurbouwer te bieden hebben of een afspraak maken? Neem dan vooral vrijblijvend contact op. We komen graag bij u langs op locatie voor advies en om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken via ons contactformulierinfo@visiononwood.nl en 06 - 51 74 79 83.

Neem contact op

Scroll naar boven