Home ›› Meubels Op Maat Laten Maken

Meubels op maat laten maken bij Vision on Wood

Heeft u specifieke wensen voor uw meubels? Dan kunt u meubels op maat laten maken bij Vision on Wood. Deze meubelmakerij is een bekend bedrijf die meubels levert van perfecte kwaliteit. Of u nu een designmeubel op maat wenst of een bepaalde vorm van uw houten meubel, alles is mogelijk. Wij streven naar hoogstaande kwaliteit in combinatie met een goede communicatie met onze klanten.

Hier leest u hoe u designmeubels op maat kunt laten maken, hoe specifieke vormen met CNC-houtbewerking worden gefreesd en de werkwijze van Vision on Wood.

Meubels op maat laten maken - TV Meubel - Vision on Wood
Neem contact op

Designmeubels op maat laten maken

Meubels op maat laten maken kan eenvoudig bij Vision on Wood. Designmeubels zijn een weerspiegeling van de hedendaagse wereld en het gevolg van de mode uit de 20e eeuw. Verfijnde vormen staan bijvoorbeeld symbool voor stabiliteit en orde en worden vrijheid en gewoontes vertegenwoordigd door levendige kleuren en vrije vormen. Met een designmeubel breekt u deze regels. Een designmeubel combineert kunst, architectuur en durzaamheid met elkaar en verenigt dit tot een mooi meubel. Designmeubels zijn in enorm veel stijlen te verkrijgen. Denk hierbij aan:

  • Scandinavische meubels - Deze stijl is de laatste jaren enorm populair. Scandinavische designmeubels bestaan uit simpele vormen en materialen met natuurlijke kleuren
  • Klassieke meubels - Bestaan uit sobere kleuren en oudere meubels die naar een chiquer meubel zijn aangepast
  • Bohemian meubels - Designmeubels geïnspireerd op de kleurrijke stijl uit Zuid-Amerika waarbij gebruik gemaakt wordt van koper, wol, leer en - uiteraard - hout
  • Vintage meubels - Geïnspireerd op de jaren ‘50 tot ‘70 met geometrische vormen
  • Hedendaagse meubels - Simpele en verfijnde vormen met een combinatie van neutrale kleuren zoals wit, zwart, grijs en beige
  • Industriële meubels - Wordt vooral gefabriceerd met allerlei soorten metaal en zijn stevig en functioneel

De designmeubels in stijlen waar hout aan te pas komt, kunt u uiteraard op maat laten maken door Vision on Wood. Wij hebben oog voor detail, of u nu multifunctionele meubels op maat laat maken of kiest voor een volledige inrichting van uw woonkamer. Uiteraard met persoonlijke begeleiding.

Meubels op maat laten maken met CNC houtbewerking

Heeft u al eens gedacht om een meubel op maat te laten maken met CNC houtbewerking? CNC is de afkorting voor ‘Computer Numerical Control’ waarbij computergestuurde machines worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Wij gebruiken deze machines om hout computergestuurd te frezen. Heeft u dus een bepaalde wens qua vorm, dan kunnen wij deze op maat voor u maken. Denk aan mallen, naambordjes en ornamenten.

Meubels op maat laten maken - Bedframe - Vision on Wood
Neem contact op

Werkwijze van Vison on Wood bij CNC houtbewerking

Meubels op maat laten maken gaat dus eenvoudig bij Vision on Wood, ook als u kiest voor CNC houtbewerking. Als u een idee heeft, dan zetten wij deze om in een 3D-tekening. Een beschrijving is hiervoor al voldoende. Wanneer u de tekening heeft goedgekeurd, frezen wij met onze CNC-machine het hout in de door u gewenste vorm.

Meubels op maat laten maken bij Vision on Wood

Wilt u meubels op maat laten maken, dan bent u bij Vision on Wood aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring, dat terug te zien is in ons uitgebreide portfolio. Ook werken wij samen met een professioneel team, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Denk hierbij onder andere aan een tegelzetter, elektricien, loodgieter, schilder of binnenhuisarchitect.

Als u het contactformulier invult, dan plannen wij een afspraak met u in. Wij vragen dan of u de beschikbare documentatie alvast paraat kunt hebben. Bij u thuis kijken we ook naar uw interieur, zodat uw meubel(s) hier perfect bij passen. We maken een concepttekening en na uw goedkeuring maken wij een 3D-tekening. Zo ziet u hoe uw meubel gaat worden. Nadat u ook deze heeft goedgekeurd, gaan wij daadwerkelijk aan de slag.

Voor meubels op maat laten maken vinden wij de intense samenwerking met onze klanten zeer belangrijk! Onze belangrijkste speerpunten zijn vertrouwen en respect.

Neem contact op

Scroll naar boven