Home ›› Tafelblad Op Maat

Tafelblad op maat laten maken bij Vision on Wood

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel en wilt u een tafelblad op maat laten maken? Uitstekende keus! Vision on Wood is uw partner als het gaat om maatwerk in designmeubelen. 

Een nieuwe tafel kan een grote stap zijn. Misschien is het de eerste keer dat u een tafel koopt en weet u nog niet precies waar u naar op zoek bent. Of u heeft al een tafel maar deze voldoet niet meer aan de verwachtingen en bent u op zoek naar een nieuwe tafel. Vision on Wood ondersteund u graag bij uw keuze voor een nieuw tafelblad op maat. Samen kijken we naar wat u mooi vindt én wat aansluit bij uw interieur. We geven u graag advies over de houtsoort en de lengte en dikte van het tafelblad. Indien u een bijpassend onderstel wilt laten maken, is hier ook mogelijkheid toe! Het onderstel kan van dezelfde houtsoort gemaakt worden maar ook een metalen of RVS onderstel behoort tot de mogelijkheden.

tafelblad op maat laten maken
Neem contact op

Over Vision on Wood

Rick van Vision on Wood heeft een jarenlange passie voor het authentieke vak als meubelmaker. Vanuit die passie is het bedrijf gestart en bedient hij zowel de zakelijke als de particuliere markt. Vision on Wood is uw partner gedurende het gehele proces: vanaf het ontwerpen tot de realisatie toe. Wij werken direct samen met u als klant omdat wij ernaar streven een perfect meubel te creëren dat volledig bij uw wensen en eisen past!

Tafelblad op maat laten maken: onze werkwijze

Wilt u een tafelblad op maat laten maken door Vision on Wood? Tijdens onze kennismaking bespreken we uw wensen en brainstormen we over de mogelijkheden qua meubel. We hanteren dan de volgende werkwijze:

  • Concept & Offerte: aan de hand van het besproken idee maken een concepttekening. Na uw akkoord werken we dit verder uit. Ook leveren we een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  • Creatie & Uitvoering: Bij goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we voor u aan de slag met het creëren van uw droommeubel. We houden u op de hoogte wanneer u dat wenst en u bent welkom in de werkplaats om de vorderingen te komen bekijken.
  • Service & Garantie: Vertrouwen en respect staat bij Vision on Wood centraal, ook na oplevering!

tafelblad op maat laten maken Vision on Wood
Neem contact op

Tafelblad op maat laten maken?

Wilt u uw tafelblad op maat laten maken bij Vision on Wood? Dan bent u aan het goede adres! We hebben in de afgelopen jaren een uitgebreid portfolio opgebouwd en met onze vakkennis helpen we u graag. Doordat we met professioneel gereedschap en machines werken, staan wij te allen tijde garant voor een prachtig eindproduct. We beschikken bijvoorbeeld over een cnc machine waarmee we het tafelblad, indien gewenst, kunnen voorzien van mooie houtbewerkingen.

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en we nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. We kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan.

Neem contact op

Scroll naar boven